Allt Art Director Illustrationer

GRAFISK PRODUKTION TILL AFRICRAFT

Africraft är en webbshop som säljer kvalitetshantverk från östra Afrika. Där hittar du inspirerande och färgstark design noggrant utvald för att passa vårt svenska uttryck. Mitt uppdrag har varit att ta fram logotyp, grundläggande grafisk profil, fotomanér och webbsida

TRYCKSAKER TILL SAAB

För Saabs reservdelsdistribution har jag gjort en förstudie av trycksaker som ska skickas ut till ägare av Saab-bilar. Här har jag fungerat som AD.

GRAFISK PRODUKTION TILL INFOTIV

På Infotiv jobbade jag med allt material som används inom marknadsföring, till exempel tog jag fram annonser, internmallar, PPT, animationer som används inom reklam, interna utbildningar, mm. Jag har tagit fram bilder med temat ”varmt hjärta, skarp hjärna” och några andra bilder som blivit retuscherade till annonser för Infotivs räkning.

BOK-ILLUSTRATIONER TILL FÖRÄLDRASKAPETS (O) MÖJLIGHETER

Design och illustrationer till boken ”Föräldraskapets (o) möjligheter”. Det är en bok i barnpsykologi där texten är ganska komplicerad, mitt arbete bestod av att göra enkla och mer talande illustrationer för att visualisera texten.

BOK-ILLUSTRATIONER TILL TROLLENS MAGISKA ÄVENTYR

Design och illustrationer till boken ”Trollens Magiska Äventyr”. Mitt arbete bestod i att göra talande illustrationer om trollen i den nordiska mytologin.

GRAFISK PROFIL TILL NSC

Projekt på Infotiv till NSC erbjuder eftermarknadstjänster, såsom support, utbildning och metodutveckling för komplexa tekniska utrustningar. Mitt jobb var att modernisera deras logotyp, uppdatera den grafiska profilen och ta fram visitkort, PPT, manualer, webbsida mm.

E-LEARNING TILL TURISTRÅDET VÄSTSVERIGE AB

Projekt för StageIT att ta fram illustrationer som används för utbildningsmateriel gällande e-learning för Turistrådet Västsverige AB.

GRAFISKA PRODUKTION TILL PFIZER

Projekt på Ellermore till Pfizer lanserade sin Utbildning Smärta för läkare och sjukgymnaster att identifiera olika typer av smärttillstånd hos patienter. Ju säkrare identifikation, desto bättre behandling. Jag jobbade som AD och illustratör och har gjort samtliga storyboards som användes i videoproduktionen och i det tryckta materialet.

GRAFISKA PRODUKTION TILL QBICOM

På Qbicom jag ta fram Grafisk design, illustrationer till inbjudningskort, upplevelseteman för både barn och vuxna, bröllops-kit och företagspresentationer m.m.

GRAFISKA PRODUKTION TILL NOVARTIS

Projekt på Ellermore till Novartis, i detta projekt arbetade jag som AD och illustratör. Novartis använde broschyren i läkemedelsinformation om demenssjukdomar till vårdinrättningar.

E-learning till Volvo CE Warranty

Projekt på KINEO SWEDEN AB till Volvo CE Warranty. Syftet med projektet är att lära anställda och återförsäljare hur regler, villkor, processer och dokumentation fungerar för att på bästa sätt möta kundernas behov. I detta projektet arbetade jag som AD, illustratör och animation.

GRAFISK PRODUKTION TILL FUTURE WITH HOPE

FUTURE WITH HOPE - tror att det är möjligt att förbättra världen genom att ge de som är mest utsatta en rimlig förutsättning att själva skapa sin utveckling. Mitt jobb var att ta fram deras logotyp, visitkort, PPT, manualer, webbsida mm.

E-LEARNING TILL SCHENKER

Projekt på Minerva-CLP AB till SHENKER, E-learning produktion för anställda med syftet att lära sig regler, villkor, processer och dokumentation för rätt transportmedel till rätt produkt. I det här projektet arbetade jag som AD och illustratör

E-LEARNING TILL SECURITAS

Projekt på Minerva-CLP AB till SECURITAS. E-learning till Securitas, Syftet med projektet är att lära anställda hur regler fungerar för att på bästa sätt möta kundernas behov. I detta projekt arbetade jag som AD, illustratör och animation.

© 2022 Ricardo Acevedo

Upp ↑